EGÉSZSÉGEDRE válik biztosan!                                               Skype: Beri.Jozsef.Zsolt E-mail: berijoci@gmail.com
Mi a Peptid emlékezősejt?
Egészség, Szépség, Fiatalság,  Szép bőr, ezek a Tények!

Ember Higgy és Bízva Bízz!, mert a Világon az Egészségnél Drágább Kincs Nincs!!! Jelentkezz bizalommal!
ITT AZ IDEJE, HOGY TEGYÉL AZ IMMUNRENDSZERED ÉS EGÉSZSÉGED ÉRDEKÉBEN!
MENÜ

A peptides étrend kiegészítők

cat_tapkieg_peptidek.jpg

A környezetszennyezés és a hiányos táplálkozás okozta legyengült immunrendszerrel rendelkező emberek száma évről évre növekszik. Az egészségügy teljes statisztikája azt bizonyítja, hogy eljött az ideje megváltoztatni a szokásos életvitelt és a gyógyászatról kialakult összkép egészét. Ebben a
kérdésben pedig fontos az egyéni hozzáállás.

 

-biztosítja az idő előtti öregedés megelőzését,
.elősegíti az anyagcsere normalizálását,
-növeli a szervezet ellenállását és erejét mindenféle romboló mellékhatás nélkül.

Naponta egy (maximum kettő) kapszula bevétele teljesen elegendő a maximális hatás eléréséhez.

 

 

cinszil-t.jpgCinszil-t

Kiválóan alkalmazható: az idő előtti öregedés megelőzésére, az immunitás és antioxidáns státusz erőteljes növelésére, illetve feszültség, stressz, álmatlanság esetén. Segítséget nyújt stroke valamint agy- és fejsérülések, allergia, bőrbetegségek, szénhidrát- és zsíranyagcsere, cukorbetegség, érelmeszesedés, vasoneurosis, magas vérnyomás esetén. Számos más hatóanyagon kívül főbb összetevői a cink, glicin és a B6 vitamin

Még pár szóban a cinkről…

A cink elengedhetetlenül szükséges szervezetük összes sejtjének egészséges működése érdekében. Fontos szerepet lát el az anyagcsere szabályozásában, főbb hormonjaink valamint több mint 200 enzim működését szabályozza. Segít beállítani vérünk sav-bázis egyensúlyát. A cink elősegíti a fehérje szintézisét és az egészséges testsúly visszaállítását.

Az aszkorbinsavhoz hasonlóan a cink hátráltatja a vírusos fertőzések terjedését, ösztönzi a fehérvérsejt-képződést (immunrendszerünk egyik daganatellenes összetevőjét) - és védi a neutrofilokat, a T-limfocitákat és természetes daganatellenes sejtjeinket. Elősegíti a sebek regenerálódását, az izom működését, és feltehetőleg az agyműködést is befolyásolja. Szinte az összes bőrbetegség tünete alábbhagy, vagy elmúlik szervezetünk cink készletének növelése esetén. A cink másik fontos tulajdonsága, hogy képes korrigálni a vér cukorszintjét. Az ásvány segít a hasnyálmirigynek kitermelni az enzimet, és védi a vele összekapcsolt területeket azokon a sejtmembránokon, amelyek felelnek a hormon bejutásáért a sejtekbe.

 

Glicin

A glicin jelentősen javítja a cink feldolgozását és emellett egy sor kiváló tulajdonsággal rendelkezik. Képes csökkenteni a pszihoemiciós feszültséget, az agresszivitást, konfliktus hajlamot, emelni a szociális adaptációt, javítani a közérzetet, segíteni az elalvásban és normalizálni az alvást, növelni a szellemi munkaképességet, csökkenteni a központi idegrendszer működését romboló alkohol és gyógyszer készítmények mérgező hatását.

A B6 vitamin

A piridoxin (B6 vitamin) különféle feladatokat lát el, melyek közül a legfontosabb, hogy biztosítja az aminosavak anyagcseréjét. Emellett részt vesz olyan neuromediátorok cseréjében, mint a szerotonin és a dopamin. A neurofiziológusok véleménye szerint, a depresszióban szenvedő emberek nagyobb mennyiségben kell hogy szedjék a B6 vitamint.

A piridoxin (B6) részt vesz a vörös vérsejtek (eritrocitek) és a hemoglobin újratermelésében.

A piridoxin nem csak a fehérje anyagcserében játszik fontos szerepet, hanem a zsír- és szénhidrát anyagcserében is. Fontos szerepe van az izmokban és májban összegyűlt szénhidrát vérbe történő eljuttatásába. Ez a folyamat nagyon fontos a több milliárd idegsejt folyamatos glukóz ellátásában. Ebben a folyamatban a szervezetben lévő B6 vitamin közel fele vesz részt. A piridoxin hiány az antitest számának csökkenéséhez, valamint a kórokozókkal szembeni védekező-mechanizmus romláshoz vezet.

 

 

kalcit-t.jpgKalcil-T

A Kalsil-T összetétele természetes citrátokat, kalcium- és magnézium karbonátot, A, D3,E vitaminokat tartalmaz, így a kalcium a lehető leghatékonyabban kerül feldolgozásra A kalcium bioelérhetősége és feldolgozottsága a e termékben, eléri a 70%-ot (egy egyszerű kalcium feldogozottsága csupán 2-8 %)

Mikor alkalmazható? Elsősorban: idő előtti öregedés, idegrendszeri-agyi problémák esetében: agyi elégtelenség, depresszió, álmatlanság, memóriazavar, szédülés, fülzúgás, fokozott szellemi és fizikai stressz, szembetegségek esetén Szív és érrendszer zavarok esetében: fejfájás, hipertóniás betegség, koszorúér-betegség, véralvadási zavarok. Mozgásszervi betegségek esetén: csontritkulás, törés, reuma, ízületi gyulladás. Hormonális problémáknál: növekedés-lassulás, klimax, cukorbetegség. Kiválóan alkalmazható bőrbetegségek és májgyulladás esetén is.

Kalcium

A különleges fehérjék mellett a kalciumionok biztosítják a bőr keménységét és rugalmasságát. A kalcium jelentős hatást gyakorol az idegrendszer működésére,ezáltal egyensúlyt biztosítva az agykéreg gerjesztési és gátlási folyamatai között. A kalcium részt vesz az idegimpulzusok átadásában és az izmok összehúzódásában. A kalcium biztosítja az izmok megfeszülését és kiengedését. A szervezet kalciumhiánya csontritkuláshoz és törékenységhez vezet. Kalcium hiány esetén álmatlanság, idegesség, növekvő pulzusszám, magas vérnyomás jelentkezik.

Megállapítást nyert, hogy az idősödéssel nemcsak a kalcium bélből való felszívódásának csökkenése, hanem a D vitamin bélből való felszívódásának csökkenése is, valamint a bőr D vitamin termelésének csökkenése is bekövetkezik. Emellett, mivel a kalcium és a D vitamin fontosabb táplálék anyagai ugyanazon élelmiszerekben találhatóak meg, a kalciumszegény étel, általában, D vitamint sem tartalmaz. A szerves kalcium még egy fontos aspektusa - a daganat megelőzési szerepe. A kalcium működésével válik aktívvá a kalmodulin - a fehérje sejtjeinek regulátora. A kalcium sejten belüli és kívüli aránya, a kalcium ionok membrán permeabilitása alapvető fontosságú a sejtek mitotikus aktivitásánál.

 

 

Magnézium

A Magnézium fiziológiai szerepe abban rejlik, hogy koenzimként vesz részt egy sor fontos enzimatikus folyamatban. A magnézium strukturális komponense az enzimek széles körének (kb. 300), beleértve az adenozin-trifoszfát függő enzimeket. Szívvédő hatással rendelkezik, kedvező hatást vált ki ritmuszavaroknál, szívkoszorúérnél, beleértve a szívizom infarktust. Javítja a szívizom oxigén ellátását, és ezáltal korlátozza a károsult területet. Egyidejűleg a magnézium értágító hatással is bír és elősegíti a vérnyomás csökkenést.

A magnézium egy stresszoldó makro-részecskeként működik, mely normalizálja idegrendszer működését idegfeszültség esetén. Cukorbetegségnél a magnézium megakadályozza az érrendszeri szövődményeket és javítja a hasnyálmirigy béta sejtjeinek funkcióit. A légúti rendszerek megbetegedésnél elősegíti a hörgök tágulását és a hörgőgörcs elmúlását. Mindkét esetben a magnézium fontos tényező a megelőzésben A magnézium kedvezőleg hat a reproduktív rendszerre. A női klimax időszakában csökkenti a menopauzával járó kellemetlen tüneteket.

 

Az Imusil a ma kapható egyik legjobb immunerősítő. Erősíti az immunrendszert, megvéd a fertőző betegségekkel szemben, illetve kezeli azokat. Kiküszöböli a környezetszennyezés állandó hatásait, kezeli az allergiát és kiválóan alkalmazható fokozott antibiotikum fogyasztás esetén. Alkalmazható krónikus betegségek, emésztőrendszeri betegségek (elhízás, anyagcserezavarok, krónikus gyomor- és bélbetegségek), szív, tüdő és máj betegségek, onkológiai betegségek, kimerültség, stressz, nagy fizikai terhelés, intenzív sportolás esetén.

Az Imusil teljesen ártalmatlan, felnőtt és gyermek egyaránt szedheti, mert ahogy a többi termékünknek, az Imusilnak sincs mellékhatása. Az Imusil, a hosszú élet, egészség, a szellemi és fizikai erőnlét záloga.

 

 

imusil.jpgImusil

 

Hogyan működik az Imusil?

A születést követő első pár hétben történik meg a bélrendszerben, a természetes baktériumflóra kialakulása. Egy teljesen egészséges felnőtt ember bélrendszere tele van sok millió baktériummal, melyek elősegítik a különféle élettani folyamatok lezajlását.

A természetes baktériumflóra elősegíti az emésztést, lebontva az élelmiszerek egyes összetevőit, így gyorsítva a hasznos anyagok mielőbbi felszívódását. E baktériumok szintetizálják a K és C vitaminokat, valamint a B csoport egyes vitaminjait, elősegítik a D vitamin, vas, kalcium és sok más komponens felszívódását. A lakto- és bifidobaktériumok nem kis szerepet játszanak a nyálkahártya helyreállítási folyamatában.

Mennyiségük csökkenésének következménye a káros baktériumok bélrendszeri elszaporodása és aktivizálódása. Megbomlik a bél bakteriális egyensúlya, amely dysbacteriosist idéz elő. A dysbacteriosis, a bél mikroflórájának felborult mennyiségi és minőségi egyensúlya A föld lakosságának több mint 50 %-a szenved különböző fokú dysbacteriosis-ban.

Tovább…

Az antibiotikumok elterjedése és az emiatt kialakult, túlzott antibiotikum fogyasztás következtében, egyre jobban alkalmazkodó-mutálódó vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók jelennek meg, melyek további fertőző betegségeket okoznak. A fertőző betegségek számának emelkedése, valamint a vírusos, gombás fertőzések, és az allergia elterjedésével, mind inkább előtérbe kerülnek az ember természetes mikroflóráját támogató, mikroflórás készítmények. A hagyományos antibiotikumos kezelések helyett mind inkább használják az úgy nevezett probiotikumokat, melyek hatékonysága semmivel sem rosszabb.

Az Imusil az egyik leghatékonyabb ilyen probiotikum. Összetételében megtalálhatóak az emberi szervezetre teljesen ártalmatlan sejtfal- lakto- és bifidobaktériumok komponensei, amelyek az emberi test számára hasznos mikroflóra normális életterét képesek biztosítani. Ezen kívül a készítmény dúsítva van olyan természetes immun-modulátorokkal, mint a C-vitamin és kasvirág kivonat. Az orvostudomány jelenlegi fejlettségi szintjén Kelet-Európában nincs analógja ennek a készítménynek.

 

 

olekap.jpgOlekap

 

Az Olekap hatékonyan erősíti az öregedési folyamat lassulását. Elsősorban szív és érrendszeri problémáknál – trombózis, hipertóniás betegség, koszorúér-betegség – segít, megelőzhető vele a szívinfarktus és a stroke. Anyagcserezavarok esetén - zsíranyagcsere-problémák, cukorbetegség, magas koleszterinszint- hatásos segítség. Kemo- vagy radioterápia utáni alkalmazása nagyban hozzájárul a rehabilitációhoz. Túlzott immunválasz, allergiás reakciók esetén is bevált.

Számos más hasznos komponens mellett az Olekap főbb összetevői az ír lazac-olaj, vörös pálmaolaj, szójaolaj.

ÍR LAZAC-OLAJ, A ÉS E VITAMINNAL

Az Olekap étrend-kiegészítőben található A és E vitaminok, valamint a többszörösen telítetlen zsírsavak kombinációja elősegíti a véralvadás és vérnyomás helyreállítását, meggátolja a trombózis kialakulását. A lazacolaj komponensei – mint például a nagy koncentrátumban jelen lévő és pótolhatatlan omega3 zsírsav- csökkentik a vér koleszterin szintjét, megelőzik az érelmeszesedés kialakulását, a sejtfalak építőanyagaként szolgálnak, csökkentik a fájdalomérzetet, illetve a krónikus gyulladások kialakulását.

Vörös pálmaolaj

A vörös pálmaolaj az E vitamin (tokoferolok és tokotrienolok) természetes forrása. Gyakorlatilag, szinte az összes növényi olajban találunk tokoferolt, viszont a vörös pálmaolaj az egyedüli, amely bőségesen tartalmaz tokotrienolt is. A tokotrienol elősegíti az erek megtisztítását a koleszterin lerakódástól, gátolja a trombózis kialakulását, ezáltal jelentősen csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. A tiszta vörös pálmaolaj használata nagyon hatékony cukorbetegség, elhízás, gyomor- és bélpanaszok, fekély, magas vérnyomás, az angina, a szívizom infarktus, a bőrbetegségek, csontgyulladás, katarakta esetén. A vörös pálmaolaj gátolja a torok-, tüdő-, mell-, bél-, és gyomorrák kialakulását.

Szójaolaj

Az összes növényi olaj közül a szójaolaj rendelkezik a legnagyobb biológiai aktivitással és 98 %-ban feldolgozásra kerül a szervezetünk által. A szójaolaj a létszükséglethez nélkülözhetetlenül fontos, többszörösen telitetlen zsírsavat (tokoferolt) tartalmaz, amely egyben természetes antioxidáns is. Tartalmaz még lecitint, amely szabályozza a koleszterin szintet. A szójaolaj javítja az anyagcserét, erősíti az immunrendszert.

regenart.jpgA Regenart védi a csont- és porcrendszert, ösztönzi a porc helyreállításához szükséges faktorok létrehozását, helyreállítja a sérült ízületeket, de generatív ízületi és gerinc betegségekben is hatásos. Csökkenti az ödémát és gyulladást.

Májvédő funkciók: krónikus mérgezés, krónikus hepatitis, csökkent májfunckió. Hatásos segítség idegrendszeri problémáknál, mint például a biliáris dyskinesia (akaratlan mozgás), és a gyulladásos tünetekkel járó allergiáknál Számos más összetevő mellett a Regenart főbb komponensei a taraksacin, articsóka, dihydroquercetin, és a kondroitin szulfát.

 

Taraksacin

A gyermekláncfű gyökér kivonata monoterpén glikozidet, vagyis taraksacint tartalmaz. Az emberi szervezetben a taraksacin kettős funkciót tölt be. Egyfelől hat az ízület belső folyadékának (ami az ízületi porc tápláló környezete) minőségi összetételére, másfelől ösztönzi a porcszövet- helyreállító tényezők kialakulását. Mindez a máj anyagcsere folyamatainak gyorsításával következik be. A Regenart védi és helyreállítja az ízületi felületeket a taraksacin kettős hatásán keresztül (a porcszövet természetes cseréje az ízület belső folyadéka által). Ennek köszönhetően a porcszövet kitisztul és újfent visszanyeri önlétrehozó képességét.

Articsóka

Az articsóka kivonat erős májvédő, a tartalmát képező aktív anyagok védik a májsejteket (a nitrovegyületek, alkaloidák, nehézfémek sói, alkohol okozta) mérgezéssel szemben. Az articsóka kivonat növeli a koinzulin kitermelését , hatással van a lipidek, koleszterin, ketontestek anyagcseréjére és javítja a máj méregtelenítő funkcióját. Az articsóka kivonat ugyanakkor epevédő hatással is rendelkezik. Növeli a kitermelt epe mennyiségét, valamint az epesók kiválasztását. Elősegíti az emésztést, megelőzi az epehólyag-gyulladás kialakulását, csökkenti a gáztermelést és szabályozza a bélműködést. Az articsóka kivonatnak vízhajtó képessége is van, ugyanakkor csökkenti a vér nitrogén-tartalmú vegyületeinek szintjét. Az articsóka kivonat csökkenti a vér koleszterin tartalmát. Az érelmeszesedés megelőzésében és gyógyításában is használják.

Dihydroquercetin

Az alkoholos italokhoz hozzáadott dihydroquercetin jelentősen csökkenti az alkohol káros hatásait, csökkenti a másnapossági érzetet és az alkohol további dózisának szükségletét, ezáltal is csökkentve az alkoholfüggőséget. Azon tulajdonsága, hogy csökkenti a vérben - a koleszterin felhalmozásáért felelős anyagoknak a magas sűrűségű lipoproteinek számát, lehetővé teszi felhasználását az érelmeszesedésnél, mint megelőző  készítmény.

A testszövetek fokozott stabilitása a magas vércukorszint okozta káros hatásokkal szemben, lehetőséget teremt csökkenteni a cukorbetegség valószínűségét és könnyíteni a már kialakult különböző formáinakkezelését. Anyagcsere szabályozó hatása, az immunrendszer folyamatira és a gyulladásos folyamatokra, lehetővé teszi, hogy allergia- és gyulladás ellenes készítményként használjuk. Képes csökkenteni különféle külső tényezők káros hatásait, kezdve az ipari szennyeződéstől és vírusterjesztőktől, egészen a háztartási allergénekig.

A dihydroquercetin meggátolja a normális sejtek átváltozását degeneratív sejtekké, lassítja a daganatos szövetek terjedését, ezért fogyasztása csökkenti a daganatos megbetegedések kialakulásának lehetőségét.

Kondroitin szulfát

Az ízületi porc pusztulásának egyik oka a benne lévő kondroitin szulfát csökkenése. A kondroitin szulfát a mukopoliszacharidok osztályába sorolt anyag, a porcszövet legfontosabb strukturális komponense. A kondroitin szulfát részt vesz a csontszövet, ínszalag kialakításában, valamint az érfalak rugalmasságának fenntartásában. Érdekesnek tűnik a kondroitin szulfát még egy tulajdonsága: részt vesz a kolloidok kialakulásában és megakadályozza a savak lerakódását a vizeletben, ezzel gátolva a vizeleti kövek kialakulását. Számos kutatás kimutatta, hogy a kondroitin szulfát nemcsak megakadályozza az ízületi porcszövet pusztulását csontkopás és csont-gyulladás esetében, de ösztönzi a szövet újratermelését is. A kondroitin szulfát használata esetén javul a végtag- és hátgerinc ízületek mozgása, csökken vagy elmúlik a fájdalom valamint az ízületi roppanások száma.

 

Asztali nézet