EGÉSZSÉGEDRE válik biztosan!                                               Skype: Beri.Jozsef.Zsolt E-mail: berijoci@gmail.com
Mi a Peptid emlékezősejt?
Egészség, Szépség, Fiatalság,  Szép bőr, ezek a Tények!

Ember Higgy és Bízva Bízz!, mert a Világon az Egészségnél Drágább Kincs Nincs!!! Jelentkezz bizalommal!
ITT AZ IDEJE, HOGY TEGYÉL AZ IMMUNRENDSZERED ÉS EGÉSZSÉGED ÉRDEKÉBEN!
MENÜ

Mezotel termékek külső használatra
mezotel_kulso.jpg

A külső használatra szánt MEZOTEL termékcsalád folyékony alapú termékei, professzor Khavinson és Gorgiladze immunológus professzor közös munkája, az 1-es osztályba tartozó geroprotektorok közé tartoznak. Tagjai az arcra és nyakra, az egész testre, valamint a hajra és fejbőrre használt készítmények, melyek teljes korrekciós kezelést végeznek el, közvetlenül a problémás területeken. E kezelések hatékonysága ezért is kiemelkedő, mert a hatóanyagok teljes mértékben felszívódnak, képesek behatolni a bőr mélyebb rétegeibe majd a bőrsejtekbe is, így pont oda kerülnek, ahol szükség van arra, hogy szövetregeneráló folyamatokat indítsanak be.

Fordulópont a kozmetikában

Az anti-aging kozmetikában eddig alapkomponensként használt deanolt (TNRE) kicseréltük egy jóval hatékonyabb összetevővel, amelyet Neovitollal egészítettünk ki, annak érdekében, hogy fokozzuk eredményességét. Jellegénél fogva az NRE-4, a deanol kettős molekulája, egy nagy hatékonyságú többfunkciós vegyület, melynek hatóereje az eredetinél négyszer nagyobb. Ez az anyag nem mérgező, nem okoz érzékenységet vagy allergiát, biztonságosan használható a szem környékén is.

Az NRE-4 és Neovitin együttesen, komplex bőrfiatalító hatást fejt ki, korrigálja a bőrhibákat, kisimítja a ráncokat, visszaállítja a bőr nedvességtartalmát, valamint a bőrszövet sejt-anyagcseréjét, és a mikrocirkulációt. Stimulálja a kollagén, elasztin és fibroblaszt termelést. (E három komponens a bőr rugalmasságáért felelő kötőszövet fő alkotóelemei).

Bőr impedancia

A készítmények által kifejtett hatások fokozzák az olyan folyamatokat is mint például a bőr impedancia.

Bőr impedancia - A szervek kölcsönösen cserélnek elektromos impulzusokat , hogy szabályozzák és szinkronizálják működésüket az optimális eredményesség érdekében. A bőr is egy szerv, amely össze van kapcsolva az összes többi szervvel és részt vesz a hőmérséklet szabályozásában. Az elektromos impedancia amit a bőr felületén mérünk, az érzőideg-információ-átadás hatékonyságát, a szerveket összekötő neurális hálózat elektromos aktivitását méri.

 

 

 

mezotel_kulso1.jpgMezotel az arc és a nyak területére

 

* Erőteljesen csökkenti a ráncok mélységét, újjáépíti a bőr szerkezetét.
* Stimulálja a kollagén-, elasztin- és fibroblaszt- termelést, ezáltal helyreállítja a bőr rugalmasságát.
* Visszaállítja a bőr nedvesség tatalmát, hatékonyan hidratálja, kisimítja, megfiatalítja az arc és nyak bőrét.
* Optimalizálja a mikrocirkulációt és a sejt-anyagcserét
* Használat: Vigyen fel a megtisztított bőrre 2-3 ml Mezotelt és masszírozó mozdulatokkal dörzsölje be teljes felszívódásig. Alkalmazza naponta, 3 hónapon át.
* Kiszerelés: 50ml, egy- másfél hónapra elegendő

 

 

mezotel_kulso2.jpgMezotel Body az egész testre

 

* Korrigálja a bőrhibákat, újjáépíti a bőr szerkezetét.
* Stimulálja a kollagén, elasztin- és fibroblaszt termelést, ezáltal helyreállítja bőr rugalmasságát.
* Visszaállítja a bőr nedvesség tatalmát, hatékonyan hidratálja, kisimítja, megfiatalítja a bőrt. Optimalizálja a mikrocirkulációt és a sejt-anyagcserét.
* Használat: Vigyen fel a megtisztított bőrre 4-6 ml Mezotelt és masszírozó mozdulatokkal dörzsölje be teljes felszívódásig. Alkalmazza naponta, 3 hónapon át.
* Kiszerelés: 50ml, egy- másfél hónapra elegendő

 

 

 

 

 

mezotel_kulso3.jpgMezotel a hajra és fejbőrre

 

* Optimalizálja a mikrocirkulációt és a sejtanyagcserét, helyreállítja a nedvesség egyensúlyt.
* Újjáépíti a fejbőr szerkezetét, ezáltal optimális feltételeket biztosít a haj növekedéséhez.
* Megakadályozza a korpásodást, erősíti hajhagymákat, megakadályozza a korai őszülést és a hajhullást, serkenti a haj növekedését.
* Megerősíti és rugalmassá teszi a haj szerkezetét
* Használat: Masszírozzon a fejbőrbe 2-3 ml Mezotelt, és hagyja hatni 30 percig.
* Kiszerelés: 50ml, egy-másfél hónapra elegendő

 

Asztali nézet