EGÉSZSÉGEDRE válik biztosan!                                               Skype: Beri.Jozsef.Zsolt E-mail: berijoci@gmail.com
Mi a Peptid emlékezősejt?
Egészség, Szépség, Fiatalság,  Szép bőr, ezek a Tények!

Ember Higgy és Bízva Bízz!, mert a Világon az Egészségnél Drágább Kincs Nincs!!! Jelentkezz bizalommal!
ITT AZ IDEJE, HOGY TEGYÉL AZ IMMUNRENDSZERED ÉS EGÉSZSÉGED ÉRDEKÉBEN!
MENÜ

Fitoteák

 

Line "Ayurveda" gyógyteák

 

A legújabb generációjú exkluzív „ Ayurveda” gyógyteák alapját az Ayurveda és a hagyományos füvek, fűszerek alkotják a különböző folyamatok egyensúly megteremtések elvére épülve. A teák szintén a Szentpétervári Intézet egyik tudósának Gorgiladze immunológus professzornak a munkái. A keleti receptúrában megpróbálta kicserélni az Ayurveda füveket és fűszereket hagyományosakra, de lélekben, energiában, mikrorészecske összetételükben az eredetihez közeliekkel.

 

agnimax_immun_meregtelenites.jpgAgnimax - immunrendszer és méregtelenítés

Érezhető antioxidációs és immunmoduláló tulajdonsággal bír. Felgyorsítja a szervezet energetikai és biokémiai folyamatainak lefolyását. Elősegíti a szervezetben és szövetben a toxinok elégetését. Ösztönzi a regenerációs folyamatokat. Helyreállítja az emésztést.

 

 

 

gelmax_immun_meregtelenites.jpgGelmax - immunrendszer és méregtelenítés

Érezhető immunmoduláló, parazita ellenes tulajdonsággal bír. Elősegíti a paraziták eltávolítását a szervezetből, valamint helyreállítja a gyomor-és bélrendszer, és a máj működését. Ösztönzi a detoxikációs folyamatokat, csökkenti a szervezet parazitái által kiváltott allergia érzékenységet.

 

 

 

 

amiroton_immunrendszer.jpgAmiroton - immunrendszer

Érezhető antioxidációs, immunmoduláló, gyulladásgátló és reparatív tulajdonsággal bír. Javallott krónikus mérgezésnél, súlyos betegség és műtétek utáni időszakban, akut mérgezések esetében, a gyomor-és bélrendszer krónikus megbetegedése során, légúti és húgyúti szervek betegségeinél.

 

 

 

aktoforsz_eros_meregtelenites.jpgAktoforsz - erős méregtelenítés

Elősegíti a máj anyagcsere és méregtelenítő funkcióinak normális működését. Normalizálja a zsíranyagcserét, javítja az érfalak sejtellátását, valamint a szervek és szövetek mikrócirkulációs paramétereit. Antioxidációs és enyhe vérnyomáscsökkentő hatása van. Csökkenti az atherosclerosis kialakulásának kockázatát. Javallat: vasoneurosis, magas vérnyomás, és az atherosclerosis minden fajtája esetén.

 

 

korgiton_sziv_errendszer.jpgKorgiton - szív- és érrendszer

Szabályozza az érrendszer működését. Csökkenti a szívizomra nehezedő nyomást. Szabályozza a szívizom és érfal anyagcseréjét. Csökkenti a vérnyomást. Javallott vasoneurosis, atherosclerosis, 1. és 2. stádiumú magas vérnyomás, szívkoszorúér esetén. Elősegíti az infarktus és gutaütés előfordulási kockázatának csökkenését.

 

 

 

alvenorm_tudo_errendszer.jpgAlvenorm - tüdő és légúti szervek

Immunmodulációs, görcsoldó és gyulladásgátló hatása van. A légzőszervek működését javítja, hozzájárul a váladék felszakításához és a köpet eltávolításához. Csökkenti a tüdő maradandó károsodásának lehetőségét. Ösztönzi a hörgők csillós hámjának sejtregenerációs folyamatát. Javallat: krónikus hörghurut, tüdőtágulás,tüdőasztma, valamint a tüdőgyulladás utáni lábadozás időszaka.

 

 

dianorm_gyom_emesztorendszer.jpgDianorm - gyomor és emésztőrendszer

Érezhető védő és reparatív hatást nyújt a gyomor és nyombél nyálkahártya számára. Elősegíti a gyomornedv és hasnyálmirigy enzimek kitermelését, javítja az emésztést. Csökkenti a gyomortáji fájdalmakat. Javallott gyomorhurut, duodenitis, gyomor- és nyombélfekély, krónikus hasnyálmirigy-gyulladás esetén.

 

 

 

vedomix_emesztorendszer.jpgVedomix - emésztőrendszer

Ösztönzi az emésztést, a kiválasztódás, felszívódás és a gyomor-és bélmozgás folyamatait. Egyensúlyba hozza a biokémiai és energetikai folyamatokat. Elősegíti a béltoxinok elégetését és a salakmentesítést.Érezhető antioxidációs és immunmoduláló tulajdonsággal bír. Ösztönzi a szövet regeneráló folyamatát és lassítja az öregedést. Súlycsökkentő hatású.

 

 

defemax_vastagbel.jpgDefemax - vastagbél

Elősegíti a bélmozgás javítását. Csökkenti a medence vénás pangásának szintjét. Megkönnyíti a széklettávozását a végbél és záróizmon keresztül. Csökkenti az aranyér és visszér fejlődésének ütemét. Alkalmazható aranyér és székrekedés esetén.

 

 

 

pangiton_hasnyalmirigy.jpgPangiton - hasnyálmirigy

Csökkenti a hasnyálmirigyre nehezedő nyomást és segíti a szöveteket a glukóza ártalmatlanításában. Enyhe cukorcsökkentő hatást gyakorol. A cukorbetegség kialakulásának ütemét csökkenti és figyelmeztet a diabétesz angiopathy kialakulására. Szabályozza az inzulin és emésztő enzimek kitermelési folyamatait. Enyhíti a hasnyálmirigy-gyulladás lefolyási menetét.

 

 

bilinorm_maj_epe.jpgBilinorm - máj és epe

A máj méregtelenítő és fehérjeképződő funkcióit javítja. Csökkenti a mérgezettség szintjét, valamint a jobb felső negyed „nehéz” érzését. Enyhe gyulladáscsökkentő, görcsoldó és epekezelő hatással rendelkezik. Lassítja a máj elzsírosodását és a májzsugort. Javallat: májgyulladás, epeúti dyskinesia, súlyosbodás nélküli krónikus epehólyag-gyulladás, postcholecystectomical szindróma, valamint krónikus mérgezés, a vegyszerek, alkohol és gyógyszerek hatása következtében

 

 

flonorm_vese_hugyutiszervek.jpgFlonorm - vese és húgyúti szervek

Elősegíti a húgyúti szervek normális működését. Mérsékelt vizelethajtó, görcsoldó és gyulladás csökkentő hatással rendelkezik. Helyreállítja a vizelet fizikai és kémiai tulajdonságát, növelve a só és egyéb lerakódások húgyúti feloldását. Javallat : krónikus vesemedence, ciszta és vesekő betegségeknél.

 

 

 

refronorm_noi_urogenitalis.jpgRefronorm - női urogenitális rendszer

Görcsoldó, fájdalomcsillapító és vérzéselállító hatással rendelkezik. Elősegíti a női urogenitális rendszernormális működését. Szabályozza a hormonális és érzelmi hátteret. Csökkenti a menstruációs vérzésmennyiségét és fájdalmát. Könnyíti a hőhullám kezelését a másodlagos hormonális változásoknál. Javallott :krónikus petevezeték és petefészek gyulladás, nem rendszeres, nehéz és fájdalmas menstruáció, menstruáció előtti szindróma, mellgyulladás és klimax esetén.

 

 

testonorm_ffi_urogenitalis.jpgTestonorm - férfi urogenitális rendszer

Szabályozó hatást gyakorol a férfi urogenitális rendszerére. Elősegíti a medencében és prosztatában kialakulótorlódások csökkenését. Javítja a prosztata sejttáplálását. Erősíti a libidót és növeli a férfi nemi szervének vérellátottság szintjét. Emeli a szexuális élményt. Javallat: krónikus prosztatagyulladás, merevedési zavar és kezdeti prosztatarák kialakulása esetén.

 

 

hodromix_mozgasrendszer.jpgHodromix - mozgásrendszer

Ösztönzőleg hat a máj működésére. Elősegíti a porcszövetet regeneráló tényezők kitermelését. Elősegíti az ízület sejttáplálását, csökkenti a csontkopás és csontgyulladás okozta duzzanatot. Használható osteochondrosis és minden reumatikus betegség esetén.

 

 

 

relanorm_idegrendszer.jpgRelanorm - idegrendszer

Normalizálja az idegrendszer és az emésztőrendszer funkcióit. Az idegrendszer érzékenységi szintjének növelésével védelmet nyújt a különféle külső, zavaró tényezőkkel szemben, mint például a stressz. Növeli a stabilitást a fizikai és pszichoemocionális nyomással szemben. Egyensúlyba hozza az idegrendszer ingerlés iés tompulási folyamatait Helyreállítja az alvás és ébrenlét ciklikusságát. Megkönnyíti az alvást, egyenletessé és méllyé teszi azt.

 

 

nastronorm_mentalis_egeszseg.jpgNastronorm - mentális egészség

Nyugtató hatása van,stressz ellenes tulajdonságokkal bír. Növeli a jókedvet és az önbizalmat. Javallat: fizikai és szellemi túlterheltség, elhúzódó stressz állapot, magas ingerlékenység, mentális betegség, neurózis, depresszió és alvászavar.

 

 

 

 

fitoteak.jpgAjurvédikus teák több ízben

 

 

A különféle ízesítésű fitoteák elősegítik az optimális anyagcserét és emésztést. Csökkentik a zsír felszívódását a bélrendszerben, javítják a bélmozgást, salaktalanítanak és méregtelenítenek. Enyhe hashajtóhatásuk van. Normalizálják a bél mikroflóra összetételét és korrigálják a test súlyát.

 

Kóstolja meg és válasszon ízlése szerint áfonya, meggy, szamóca, citrom, ananász ízesítésű teáinkból.

 

Asztali nézet