EGÉSZSÉGEDRE válik biztosan!                                               Skype: Beri.Jozsef.Zsolt E-mail: berijoci@gmail.com
Mi a Peptid emlékezősejt?
Egészség, Szépség, Fiatalság,  Szép bőr, ezek a Tények!

Ember Higgy és Bízva Bízz!, mert a Világon az Egészségnél Drágább Kincs Nincs!!! Jelentkezz bizalommal!
ITT AZ IDEJE, HOGY TEGYÉL AZ IMMUNRENDSZERED ÉS EGÉSZSÉGED ÉRDEKÉBEN!
MENÜ

Mezotel termékek belső használatra
mezotel_termekek.jpg

Mezotel termékek belső használatra

 

A belső használatra szánt MEZOTEL termékcsalád folyékony alapú termékei, professzor Khavinson és Gorgiladze immunológus professzor közös munkája, az 1-es osztályba tartozó geroprotektorok azaz bioregulátorok közé tartoznak. Eddig 3 termékkel rendelkezünk. Az első a MEZOTEL, amely tartalmaz kolint, kolloid ezüstöt-, valamint gotu kola-t és Gojit. A második – MEZOTEL BEAUTY, amely a fentieken kívül tartalmaz még nagy tartalomban cink et és vitaminokat. A harmadik, a MEZOTEL NEO, amely a cinken kívül tartalmazza az összes fenti összetevőt és még Resveratrolt is.

 

 

mezotel.jpgMezotel

A Mezotel egy sor alapkomponenst tartalmaz, többek között-az Oroszországban egyedüliként hivatalosan bejegyzett, belső használatra szánt- az acetilkolin elődjének tartott és a revitalizációhóz elengedhetetlen kolin-bitartarátot, amely a Mesotel termékek fő aktív összetevője. A MEZOTEL összetevői a peptidek mellett, a kolin, az ezüst kolloid, a gotu cola és a goji.

Használat: naponta 1 teáskanál, étkezés előtt vagy közben. Kiszerelés: 120 ml, másfél hónapig elegendő.

 

Kolin

* Normalizálja és erőteljesen növeli az idegsejtek energia potenciálját, így optimalizálja az agyi tevékenységet.
* Javítja a memóriát, koncentrációt és fokozza a kognitív funkciókat az agyban
* Növeli az ellenállást a túlterheltséggel, stresszel, kimerültséggel szemben
* Erőteljesen fokozza a szellemi és fizikai aktivitást
* Lassítja az öregedés folyamatát

A kolin számos fontos biológiai folyamatban vesz részt. Foszfatidil-kolinként megőrzi a sejthártya épségét, és olyan alapvető élettani működésekben működik közre, mint a sejtek információ-átadásai, energiaellátása, illetve a sejten belüli kommunikáció. Nem megfelelő kolin bevitele ezeket a folyamatokat hátrányosan érintheti. A kolin ezenkívül részt vesz a sejtstruktúrák és -funkciók megőrzésében is. Figyelemre méltó, hogy a kolin hiány a sejtkultúrában apoptosishoz (a sejthalál egy formája) vagy programozott sejthalálhoz vezet. Ha ugyanis a sejthártya kolin tartalma a szükségesnél alacsonyabbá válik, ez fokozza a ceramid kibocsátást, és úgy tűnik, a ceramid felgyülemlése aktivál egy enzimet, a kaszpázt, ami apoptosist indukál.


Erőteljes sejtszintű fiatalító hatás, kisimítja a ráncokat, eltünteti a pigmentfoltokat.

A pigmentfoltok a lizoszomális ( nagy zsírtartalmú) táplálkozás következtében kialakult, az emésztés zsírtartalmú maradványának tartott barna foltok. Ezek az un. öregedési vagy ,,elhasználódási" pigmentek, melyek megtalálhatók a bőrön, májban, vesében, szívizomban, mellékvesében és ganglionsejtekben. Minél több a pigmentfolt annál gyorsabb az öregedési folyamat is. A kolin képes eltávolítani a sejtekből a lipofuscint, az öregedési pigmentet, amely felgyülemlése a sejtekben gyorsítja a szervezet elöregedési folyamatát. Ezáltal jelentős mértékben sejtfiatalító hatást gyakorol a szervezetre, és jelentős mértékben meghosszabbíthatja az életet. A már több mint 35 éve tartó, az acetilkolin elődjeinek hatékonyságát rendszeresen vizsgáló kutatások arra engednek következtetni, hogy az acetilkolin életkori hiányának visszaállítása lehetővé teszi az átlagéletkor 20-25 %-os növelését.

Ezen kívül a kolin a szabad gyökök gátlószere, ráadásul a Mezotelek összetételében az antioxidációs aktivitása többszörösére nő az ezüstkolloiddal történő együtt hatás következtében.


A kolloid ezüst

A Science Digest magazin közlése szerint (1978 márciusi szám) a vizsgált kb. 650 féle mikroorganizmus közül az ezüst kolloid kémcsőben hat percen belül minden kórokozót elpusztított. Egy szintetikus antibiotikum jó esetben 6-12 baktériumtörzset képes hatástalanítani.

A kolloid ezüst a leghatásosabb méregtelenítő.koloid_ezust.jpg

A kolloid ezüst tiszta, természetes formáját használjuk, amely egy 1-500 millimikron nagyságú részecskékből álló rendszer. A kolloid oldat, ellentétben az ezüst sóval, nem halmozódik fel a szervezetben, és ezért teljesen ártalmatlan még a rendszeres alkalmazása mellett is. A kolloid ezüst nem lép kölcsönhatásba más gyógyszerekkel, és nem befolyásolja azok hatását.

* Legbiztonságosabb és leghatékonyabb természetes fertőtlenítő.
* Több mint 650 fajta kórokozót képes elpusztítani 6 perc alatt.
* Elpusztítja és gátolja a baktériumok, vírusok, gombák, paraziták szaporodását.

 

A kolloid ezüst szinte mindenre jó

A kolloidális ezüst oldat gyakorlatilag az összes testfelszínen lévő, illetve a test belsejében megbúvó fertőzések, gyulladások esetén használható. Alkalmazható torokgyulladás, nyelvgyulladás, szájnyálkahártya gyulladás és sérülés, fogínypanaszok, fogszuvasodás, légzőszervi és orrüregi fertőzések, influenza, tüdőgyulladás, fülgyulladás, szemgyulladás, kötőhártya gyulladás, gyomorfekély, bélpanaszok és candida fertőzés kezelésére. Használatával kivédhető többek között a láb, a köröm, a körömágy, a fül, a hónalj, a hüvely és egyéb testrészek gombásodása. A fejbőrbe masszírozva segít megszüntetni a korpásodást, és a fejbőr viszketését.

Beszámolók szerint hatásosnak bizonyult az AIDS, őzkullancs okozta Lyme-kór, agyhártyagyulladás, nyirokérgyulladás, ízületi gyulladás esetében is. Az allergia és szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos jellegű tüneteket, a szemviszketést percek alatt elmulasztja. Felülfertőződés nélkül orvosolja az égési sérüléseket, vágott sebeket, horzsolásokat. Napégésre, pattanásos bőr kezelésére fantasztikus. A jó minőségű kolloidális ezüstnek - betartva az ajánlásokat - nincsenek káros mellékhatásai, mivel test azonos részecskékről van szó.


Gotu kola

 

Gotu Kola, az egyik legerősebb fiatalító növény. Bár a jógik arra használták, hogy meditációjuk során a koncentrációjuk még jobb legyen, ezzel összefüggő hatásai folytán eredményesen javítható a mentális visszamaradottság és az IQ szint is növelhető.

A Gotu Kola bizonyítottan növeli az intelligenciát, javítja a memóriát, kiiktatja a fizikai kimerültséget, mentális fáradtságot és a depressziót. Megsokszorozza az életerőt, felturbózza az immunrendszert, és ezáltal jelentősen növeli az élettartamot. Ez az indián növény, az ájurvédikus orvoslás legfontosabb eszköze, a legfontosabb eszköz, hogy ösztönözze és erősítse az ideg- és agysejtek működését.

 

 


A Gotu kola hatása a bőrre

A Gotu kola fiatalító hatása az összetételében megtalálható biopolimereknek, a szövet visszaállitás erős ösztönzőinek köszönhető.

Azon ritka növények közé tartozik, amelyek jelentős mértékben tartalmaznak kollagént, így képes erőteljesen javítani a kötőszövetek állapotán és a bőr rugalmasságán még idősebb korban is. Nemcsak a kötőszövetet, a bőrt is jelentős mértékben erősíti és még képes regenerálni, helyrehozni a károsodott szöveteket is. Ez egyedülálló asiaticosid tartalmának köszönhető, amely feloldja a lapra a kórokozók viaszos borítórétegét, lehetővé téve az immunrendszer számára, hogy elpusztítsa azokat.

Így megszünteti még a krónikus és kezelhetetlen bőrbetegségeket is, beleértve a leprát, szifiliszt, ekcémát és pikkelysömört, különböző bőrkiütéseket, égési sérüléseket, sebeket, hegeket, belső és külső fekélyeket, gyulladásokat. Egy francia kutatás során, 1966-ban kimutatták, hogy császármetszés után alkalmazva igen hatékonyan segíti elő a gyógyulást. A seb jóval gyorsabban gyógyult, mint hagyományos kezelés esetén. A hajhullást, amely szintén bőrbetegség, képes leállítani, sőt, fokozni a haj és a körmök „erejét”

Nagyon erős méregtelenítő

Erős vértisztító, segít eltávolítani az agyból a lerakódott toxikus anyagokat, valamint szervezetünkből a nehézfémeket és a különféle drogokat is.

 


goji.jpgGoji

Nagyon erős természetes antioxidáns. Erősíti az erek szerkezetét, javítja a vérellátást, megelőzve ezáltal a trombózist. Elősegíti az újrahasznosítás folyamatát, és növeli a bevitt vagy újrahasznosított anyagok hatékonyságát.

Hatalmas mennyiségű hatóanyagot tartalmaz: poliszacharidok, fenolsavak, vitaminok (Bl, B2, C, E, karotin, riboflavin, nikotin), xanthines, leucin, fitoszterol - daukosterin (β-sitosteril-β-D-glükozid), betain, lefoglalják, fizalin, alkaloidok, fehérjék, taurin, 19 aminosavat, ásványi anyagok és nyomelemek (kalcium, magnézium, vas, réz, mangán, cink).

A béta-karotin koncentráció a goji bogyóban nagyobb mint a sárgarépában, és a kollagén illetve fehérje tartalma magasabb mint a méhpempőé. Ezért nagymértékben képes erősíteni az immunrendszert, lassítani az öregedési folyamatot. Szerotoninaktiváló hatásánál fogva javítja a hangulatot, segíti az alvást, enyhíti a fáradtságot és kirobbanó energiát ad. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a goji erősíti a sejtfalakat, amely hozzájárul növekedésükhöz és a regenerációjukhoz.

 

 

Mezotel Beauty

A fent már megemlített összetevőkön (Kolin, Kolloid ezüst, Gotu Cola, Goji) kívül, nagy mennyiségben tartalmaz cinket.


Cink

Ha van nyomelem, amely létfontosságú és emellett igazi fiatalítónak lehet nevezni, akkor az a cink.

A legfőbb hormonok testünkben -tesztoszteron, növekedési hormon, inzulin és az inzulin-szerű növekedési faktor 1 (IGF-1) - nem léteznek nélküle. E hormonok a cinket, mint fő enzimforrásukat használják a legfontosabb funkcióink betöltésére.

A cink összesen 200 ilyen enzimet aktivizál, és az egyik legfontosabb antioxidáns szerepét tölti be.

 

* Növeli a szervezet ellenálló képességét
* Optimalizálja a spermium termelést és a tesztoszteron-szintézist
* Vitaminok tekintetében: biztosítja a megfelelő anyagcserét
* Szabályozza a peptidek működését, a DNS szintézist,ezáltal pedig a sejtosztódási folyamatokat
* Segíthet a meddőség kezelésáben.
* Segít a prosztatapanaszok elhárításában.
* Meggyorsítja a belső és külső sebek regenerálódását.
* Eltünteti a körmökről a fehér foltokat.
* Megkönnyíti az ízérzésbeli zavarok rendeződését.
* Fokozza a növekedést és a szellemi frissességet
* Csökkenti a koleszterinlerakódásokat.
* Hozzájárul a mentális zavarok kezeléséhez.

Mit tud a cink?

A cink úgy működik a szervezetben, mint egy közlekedési rendőr. Ellenőrzi és irányítja az anyagcsere folyamatokat, az enzimrendszereket, fenntartja a sejtek épségét. Nélkülözhetetlen a fehérje színtézishez, a sav-bázis egyensúlyhoz, az inzulinképződéshez, az izmok összehúzó képességéhez, az agyműködéshez (skizofréniában pozitív hatását tapasztalták). Szükséges a DNS szintézishez, sebgyógyuláshoz. Alkoholistáknak és cukorbetegeknek nagyobb cink adagra van szükségük. A cinkhiány a prosztata megnagyobbodását okozhatja, hiánya érelmeszesedést, és a körmökön fehér csíkokat okozhat. A cink segítséget jelent ízlelés-zavaroknál, meddőségnél, prosztatabántalmaknál, növekedészavarnál, impotenciánál, szabálytalan menstruációnál, szenilitásnál. Fokozza a szellemi frissességet, segít a mentális zavarok kezelésében. A javasolt napi felvétele 15 mg felnőttek számára, de a terhes és szoptató nők többet igényelnek. Fontos szerepe van a szaporodási szervek kialakulásában. Erős izzadással naponta akár 3 mg cinket is veszíthet a szervezet, ez különösen igaz a sportolók esetében. Az ételek elkészítése során a cink nagy része elvész vagy felhasználhatatlanná válik a szervezet számára. A cinkszegény talajú vidékeken fontos a cinkpótlás.

A cink központi szerepet tölt be az anyagcsere folyamatokban, összehangolja az egyes enzimek működését, megőrzi a sejtek épségét. Alapvető szerepe van a vér PH-értékének beállításában, így segít fenntartani a szervezet belső egyensúlyát. Bizonyos védelmet nyújt a környezetszennyezéssel szemben is, mivel megakadályozza az ólom és a kadmium beépülését a szervezetbe. Meggyorsítja a belső és külső sebek gyógyulását.

 

 

 

mezotel_neo.jpgMezotel neo

A kolin, kolloid ezüst, gotu kola, goji összetevők mellett a ma ismert legjobb zsíranyagcsere-szabályozót a Resveratrolt is tartalmazza nagy mennyiségben.

Használat: naponta 1 teáskanál, étkezés elött vagy közben. Kiszerelés: 120 ml, másfél hónapig elegendő.

Resveratrol

A Resveratrol legfontosabb tulajdonságai:

* Erős antioxidáns
* Csökkenti a vér koleszterinszintjét
* Megakadályozza az érelmeszesedést
* Szabályozza, optimalizálja a zsíranyagcserét
* Jótékony hatással van a bőrre, serkenti a kollagén szintézist
* A női hormonok funkcióit javítja
* Csökkenti a csontritkulás veszélyét

A Resveratrol (trans-3,5,4-trihydroxystilbene), egy, a vörös szőlőfajták héjában megtalálható anyag. Néhány éve került a tudományos érdeklődés középpontjába, a „Francia Paradoxon” egyik lehetséges magyarázataként, más szavakkal, hogy miért olyan alacsony a szív-és érrendszeri megbetegedések száma az egyébként magas zsírtartalmú étrendet követő franciák között. Ma már hatékony antioxidánsként, rák megelőzőként, és fitoösztrogénként tekintenek rá a tudósok. Úgy is hirdették: „Az üvegbe zárt Francia Paradoxon”.

A Resveratrol szív és érrendszeri hatásai

Sok kutatás sugallja, hogy az alkoholfogyasztás (különösen a vörösbor) csökkentheti a szív koszorúér megbetegedéseket. Néhány kutatás azt is bebizonyította, hogy a Resveratrol hatékony antioxidáns. Megakadályozza az alacsony sűrűségű lipoproteinek (LDL, low-density lipoprotein) peroxidációját, és megvédi a sejteket az oxidálódott LDL káros hatásaitól, valamint a lipidek peroxidációjától. Azt gyanítják, hogy mivel hidrofilikus és lipofilikus tulajdonságokkal rendelkezik, így sokkal hatékonyabb lehet, mint a már régóta antioxidánsként is ismert C-vagy E-vitamin. Ugyancsak bebizonyították, hogy csökkenti a trombociták felhalmozódásának veszélyét is, így csökkentve az érelmeszesedés kockázatát.

A Resveratrol hatása a rákra

A rák megelőzése tekintetében kimutatták, hogy antioxidáns hatása van, tehát gátolja a szabadgyökök kialakulását, valamint anti-mutagén hatása is van. A jelek szerint a resveratrol csökkenti a tumor fejlődését a ciklooxigenáz-1 enzim gátlásán keresztül – ez egy olyan enzim, mely az arachidonsavat olyan gyulladást okozó anyagokká alakítja, melyek serkentik a tumort növekedését. Egyes kutatások szerint a Resveratrol az emberi promileukotikus leukémia sejtek differenciálódását okozza, valamint gátolja a ribonukleotid reduktáz enzim működését – ez az enzim szükséges a burjánzó sejtek DNS-szintéziséhez.

A Resveratrol ösztrogén hatása

A Resveratrol és a dietil-stilbestrol (egy szintetikus ösztrogén) szerkezeti hasonlósága indította el a Resveratrol esetleges fito-ösztrogén hatását célzó kutatásokat (olyan növényi összetevő, melynek ösztrogénszerű hatásai vannak). Ezek a hormonok a sejtek ösztrogén receptoraihoz kapcsolódnak. Az ösztrogénreceptor komplex a DNS bizonyos szakaszaival lép kölcsönhatásba, hogy így stimulálja az ösztrogén-érzékeny géneket. Ha egy anyag az ösztrogénreceptorokhoz kapcsolódik, és válaszreakciót vált ki az endogén ösztrogénekre, akkor az ösztrogén agonistának, ha megakadályozza az endogén ösztrogén által kiváltott válaszreakciókat, akkor azonban ösztrogén antagonista anyagnak nevezzük. A Resveratrol kémiai szerkezete nagyon hasonlít egy szintetikus ösztrogén agonistáéra, a dietil-stilbestrolra, ami azt sugallja, hogy a Resveratrol szintén ösztrogén agonistaként működik.

 

Asztali nézet